Altijd al gedroomd van een motorrijbewijs? Bij Verhoeven Verkeersopleidingen ben je verzekerd van goede begeleiding en een motoropleiding die geheel bij jou past. Motorrijden is het ultieme gevoel van vrijheid, het geeft je een ontspannen gevoel, het laat je bloed sneller stromen en het geeft je de nodige adrenaline… Kortom, motorrijden geeft je een heerlijk gevoel!

Ben jij er klaar voor? Lees hier meer over de motorrijbewijs categorieën.


Opleiding
De opleiding bestaat uit drie verplichtte onderdelen om je motorrijbewijs te halen.
Theorie Examen
Algemene voertuig beheersing (AVB)
Algemene verkeersdeelname (AVD)

De opleiding voor het motorrijbewijs begint met lessen voor het AVB-examen. Als we er samen van overtuigd zijn dat je veilig en zelfstandig op de motor kan rijden gaan we aan de slag. Ik, als instructeur, rijd dan achter je aan als we naar een locatie toe rijden waar we de oefeningen voor het AVB-examen ten uitvoer kunnen brengen. Nadat je je AVB- en Theorie examen hebt behaald starten we met de inhoudelijke lessen voor het AVD-examen. De rijlessen voor de motor starten altijd vanuit Lisse. Je dient dus naar de opgegeven locatie te komen waarvan de motorrijles begint.


Safety First!
Als je gaat motorrijden is beschermende kleding erg belangrijk. Je hebt immers geen auto om je heen en diegene die eerste klap opvangt bij een valpartij ben jij. We gaan er natuurlijk niet standaard vanuit dat dit gaat gebeuren maar een ongeluk zit in een klein hoekje… Mocht je geen eigen motorkleding of een helm hebben dan heb ik kleding en een helm die je kan gebruiken tijdens je les. Geef dit bij mij aan als je hier van gebruikt wilt maken. Zorg er verder voor dat je stevige schoenen draagt die tegen een stootje kunnen.